AccuJazz.com -- Click here to listen whothefuckisadrianenache: whothefuckisalex

Minima Zilei


Cioara zboară cu capu-n pulă
Muie la țigani

joi, 29 aprilie 2010

whothefuckisalex

Pe langa Adrian Enache, in comunitatea fagoților (a nu se înțelege homosexual, ci doar papagal - nici homosexualii nu prea cred că-l apreciază) din românia am găsit ceva interesant și am să-l descriu luând fragmente din wikipedia.

Îl știți pe Alex (acronim de la avian language experiment). El este un papagal gri african și a fost subiectul a 30 de ani de cercetare. Ce este important este că s-a demonstrat că inteligența lui este asemănătoare delfinilor și maimuțelor mari.

Ce este mai rău, alex a scăpat de sub control, și-a luat zborul și a aterizat cu (pizda) - dar vai, cum am putut spune una ca asta - pe scena muzicală autohtonă -  care numai muzicală nu e. Se pare că și papagalii pot cânta, nu numai ciorile... Este înteresant, însă cât de mult se aseamănă.

Acest fenomen al muzicii românești, acest idol al fetițelor de gimnaziu a înțeles, uitându-se la toate vedetele porno de pe scena românească, faptul că nu poți reuși în muzică decât dacă sugi pula, ești poponar sau esti poponar wannabe, așa că a ales varianta mai puțin dureroasă și s-a făcut cantautor - după cum le place să se autointituleze. Nu înțeleg de ce oameni ca el nu se duc la tăiat lemne. 

De unde naiba a mai apărut și ăsta nu înțeleg. Chiar trebuie să copiem tot ce e mai rău doar pentru că e la modă? M-am săturat să fac mișto de oamenii complexați și demni de milă.

Acest articol e ceva mai scurt pentru că nici papagalul din descriere nu e un personaj demn de luat în seamă și nu aș vrea să se înțeleagă că îi dau importanță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu