AccuJazz.com -- Click here to listen whothefuckisadrianenache: whothefuckareandreeeeeeee

Minima Zilei


Cioara zboară cu capu-n pulă
Muie la țigani

miercuri, 21 aprilie 2010

whothefuckareandreeeeeeee

Baga-mi-aș pula! cred că Adrian Enache este în Islanda și entărteinizează publicul de-acolo pentru că ăia îi apreciază mai mult decât românașii versurile și de fericit ce e s-a bășit. Băi băiete și când s-a bășit ăsta de-odată a apărut un nor negru de-asupra Europei și au început catastrofele. Avioanele nu mai zboară, vara nu mai este vară, găinile nu se mai ouă. În orice caz, cineva trebuie să-l extragă pe Adrian din Islanda - pentru că în mod sigur se află acolo - , să-l aducă înapoi în țară și să-l întristeze, înainte să vină ploile de foc.

Încetând cu teoriile conspiraționiste, vă voi spune ce am pe suflet cu adevărat! Andre! Vă amintiți? Ele sunt vinovatele pentru aproape tot ce se întâmplă în muzica românească! Toate împostoarele, care se vor mari cântărețe doar pentru că arată ca niște curve de lux, s-au luat după andre! În pula mea, de ce nu se bagă în industria porno???ar face mai mulți bani și s-ar mai organiza lucrurile în lumea asta! sau or fi prea pudice?

I-auzi ce zice andreaua bălaie la zear! zice așea: "Cu Andre umpleam stadioane, dar acum cantam gratis in piete"...nuuuu nuuuuuuuuu! e prea tare!!! e genial!!! râd cu lacrimi!!!!!!! fiți atenți: ”Astazi nu mai poate nimeni sa faca concerte pe bilete deoarece publicul e obișnuit de 7,8 ani încoace să vadă artiștii gratis în piețele publice” și cea mai tare dudă dintre toate:”Astfel, se creeaza impresii false despre succes si totodata se pierde respectul fata de adevaratii artisti pentru ca sunt bagati in aceeasi oala cu cei fara substanta artistica.” Nu știu dacă să râd sau să plâng sau să mă scarpin la cur. Din aceste fraze pe care microfonista(pardon, vedeta) le debitează putem deduce faptul că ea chiar se crede o cântăreață talentată, o speranță a muzicii! În neuronu ei, ea chiar are împresia că este artistă! Îmi pare rău să-ți spulber micul univers, dar microfonul, chiar dacă are formă de pulă, nu se suge și nici nu se poate băga-n fofo, pentru că zgârie (cel puțin așa cred)... cred că ai greșit intrarea! platourile de filmare sunt în altă parte... Io încă n-am înțeles la ce s-a referit când a debitat sintagma ” substanță artistică”. Îmi permit să-mi dau, totuși cu părerea, pentru că până la urmă e blogul meu, ce pula mea! Substanța artistică se găsește în producător, în impresar, în toți cei care lansează false speranțe, iar vedeta (gen cele de la andre) extrage acea substanță direct de la sursă printr-un procedeu numit de majoritatea românilor ”muie”. Având acea substanță artistică în ele, vedetele scot hituri și pot apărea pe micile ecrane.

Mie totuși îmi pare bine că publicul român nu ar mai da bani pe bilete la gunoaie de-astea. Am așa o bucurie sufletească, profundă! O bucurie sinceră! Aș vrea din toată inima să-i văd pe toți aștia înapoi la comună, la scuipat semințe în fața blocului, să-i văd umiliți, săraci și mai mult mi-aș dori să trăiască o viață luuuuuuuuuuuuuuuungă așa, în suc propriu!
Dar din păcate nu cred că e chiar așa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu