AccuJazz.com -- Click here to listen whothefuckisadrianenache: whothefuckisradudelapiticigratis

Minima Zilei


Cioara zboară cu capu-n pulă
Muie la țigani

miercuri, 31 martie 2010

whothefuckisradudelapiticigratis

E frumos afară! cred că-i place chiar și lu Adrian Ecache(pardon...greșeală de tipar) să și-o ia in poponeț pe vremea asta! Nu voiam să fiu, in pula mea, porcos...se pare că am eșuat.
Suntem țara paradoxurilor. Nu avem bani nici să ne căcăm, dar pe stradă când te calcă o masină, șansele sunt să te calce un beemveu seria pulii sau un audi Acifrapânălacareștiesănumereposesorul... stați liniștiți că vă poate călca chiar si un porș prin mocirla din străzile încă neasfaltate de la marginea CĂCapitalei noastre iubite. Avem chiar și o mulțime de proști admirați și preaslăviți pentru genialitatea lor.
Raduleeeeeeeee ce faci Raduleeeeeee? te-n pula mea! Auziți mă? mie îmi plăcea oarecum blogu retardatului ăla, iar acum nu-mi mai place. Io înțeleg că omu e frustrat și că probabil râcâie etichetele de pe sticlele de suculeț, dar nu înțeleg de ce și-a vărsat frustrarea tocmai pe MARELE actor Dan Puric(nu, nu sunt fan Dan Puric sau obsedat din ăla, dar am fost la o piesă de teatru în care juca - Sinucigașul de Cehov - și mi s-a părut absolut genial, atât de genial incât mi-a mai pornit și mie câte o rotiță dințată de mult ruginită în cap).
Bă boule, chiar și boschetarii din spatele căminului în care locuiesc fut mai mult ca tine! cine pula mea te crezi să scrii măcar un cuvânt de critică la adresa unui actor de Teatru National? deși... la ce pula mea să ne așteptăm de la tine?
Radu e un om care stă toată ziua cu telecomanda în mână(în afara de momentele în care se cacă/pardon...scrie/ pe blog) și se uită la otv, la șoul lui capatos și apoi se dă mare geniu scriind erezie despre un om incomparabil mai inteligent decât el. Probabil acest Radu în acest moment iși dă cu spor laba la un film din ăla cu titlu kilometric (muie, pizdă, sloboz pe față, o vecină de cămin filmată aseară, bunădepulă...și titlul poate continua) și-și mai notează în agenda lui cu futaiuri încă un nume sau mai multe(asta în caz că la începutu filmului sunt prezentate starletele). AAAA, pardon! nu-și dă laba că are bube pe pulă(probabil de la buda publică in care s-a lăbit ultima dată) - apropo, nu-nțeleg de ce ține să afle toată poPULAția despre pula lui? e scârbos, în pula mea și mi se face rău și borăsc pe el când îl văd pe stradă!
Băi! Ăsta e-n stare să-și compare articolele de pe blog cu cărțile lui Dan Puric fără însă a le fi citit înainte!
Unde pula mea ajunge lumea asta? chiar ne tâmpim atâta încât să nu mai deosebim geniul de prostie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu